Львівський Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою

Випускники – крутянці 2024 року

Випускники Ліцею імені Героїв Крут у Львові сьогодні отримали свої нагрудні відзнаки і свідоцтва про повну загальну середню освіту. 139 наших вихованців вирушають у світ торувати свої дороги до вершин. Вони вчилися у ліцеї під час карантинів і повномасштабної фази війни, й у таких умовах здобували знання та проходили вишкіл. Можна довго перераховувати їхні особливі знання та вміння, та головне, що здобули ці юнаки – це відповідальність українських громадян та впевненість у своїх силах.

На святі випуску були присутні посадовці Львівської обласної ради, Львівської обласної державної адміністрації та міської ради Львова, депутати Верховної, обласної та міської рад. Особливо ми чекали делегації наших побратимів – Кадетського ліцею імені генерала Повіласа Плехавічуса з Каунаса та Головної військової середньої школи «Гусар» з Вроцлава.

Також вперше привітати випускників-крутянців прибув депутат Сейму (парламенту) Литовської Республіки Валдас Ракутіс та наш випускник 1996 року, начальник Центру спеціального призначення Національної гвардії України «Омега», генерал-майор Павло Яцюк.

А за цими словами – багато такого, що можна тільки відчути. Це і гордість ліцеїстів за те, що здобули, не відступили перед труднощами. Це і хвилювання батьків та щоденні переживання вчителів та офіцерів. Години, ні цілі дні тренувань як самого ритуалу, так і неймовірного чуттєвого вальсу. І щоденні кроки, які по крапелинці формували оці дорогоцінні діаманти!

Два слова найчастіше звучали сьогодні у привітаннях гостей: гордість і надія. Це ті слова, що формувалися у пристутніх, які дивилися на шеренги наших крутян. Впевнені, що наші вихованці стануть окрасою України!























































Переглянути в дописі

Facebook