Львівський Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою

До нового навчального року – готові!

Вже із завтрашнього дня починається у ліцеї повноцінне життя для наших цьогорічних вступників. Будуть перші виклики, які необхідно долати, перша втома і перші хвилини сумніву, а головні – багато із наших вихованців вперше відчують, як це – бути самостійним, жити без опіки батьків…

Зі свого боку ми активно готувалися до прибуття нового поповнення. Вчителі та офіцери проходили додаткові тренінги він ліцейного психолога Ярини Дубініної та дитячого та юнацького психолога, психотерапевта Оксани Гривул, обговорювали кроки до укріплення безпечного освітнього середовища, отримували інформацію про зміни в нормативній базі від заступників начальника ліцею, планували роботу предметних методоб’єднань та готували відповідні положення і програми. Одним словом – підсумовували напрацьоване влітку, все те, яким будемо користуватися протягом навчального року. Особливо корисними ці речі будуть для наших нових педагогів, які розпочнуть вчителювати у ліцеї з цього року.

Ще одним дуже важливим кроком стали спільні збори педагогів та голів батьківського самоврядування нових взводів. На них взаємно знайомилися, узгоджували порядок співпраці з кожного предмета і домовлялися підтримувати своїх (для обох сторін своїх) дітей. Адже саме від частоти і спільності співпраці батьків із ліцеєм буде дуже багато залежати в ефективності навчання ліцеїстів.

І немало роботи проробили з покращенням навчально-матеріальної бази. А це – клас математики Кузик Галини Степанівни, оновлений під ті педагогічні завдання, які вона виконує, оновлені зі змістом класи інформатики та Захисту України, технічні приміщення та коридори. А головне – нова частина пансіону для дівчат, які завтра прибудуть.

До нового навчального року – готові!

Переглянути в дописі

Facebook